آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • چگونه پس از پایان تحصیلاتم در کانادا بمانم   قسمت اول

    چگونه پس از پایان تحصیلاتم در کانادا بمانم؟ (قسمت اول)

آیا پس از پایان تحصیلاتم می توانم برای گرفتن اقامت دائم به کانادا اقدام کنم؟ 

پس از پایان تحصیلات در کانادا، برای ماندن و در نهایت گرفتن اقامت دائم چند راه وجود دارد:

  1. مجوز کار پس از تحصیلات  Post-graduation work permit
  2. برنامه تجربه کانادایی   Canadian Experience Class
  3. برنامه تجربه کبکی  Programme de l'Experience Quebecoise

در این نوشتار به توضیح مورد اول می پردازیم و در مقالاتی آتی به توضیح موارد دوم و سوم خواهیم پرداخت. 

بعد از پایان تحصیلات خود در کانادا می توانید، مجوز کار پس از تحصیلات (Post-graduation work permit) بگیرید و مشغول به کار شوید و بعد از کسب تجربه کاری می توانید برای اقامت دائم کانادا اقدام کنید.

برای گرفتن مجوز کار پس از تحصیلات باید در یکی از موسسات آموزشی خاص تحصیل کرده باشید. تمام مدارس ابتدای و متوسطه کانادا به عنوان موسسات آموزش معین محسوب می شوند، اما فهرست موسسات آموزشی مقطع تحصیلات تکمیلی در زیر آورده می شود.

پس از کلیک روی این لینک، در قسمت پایین سه مرحله وجود دارد برای اینکه کد موسسه آموزشی مورد نظر را بیابید: 1. نام استان مورد نظر را تایپ کنید. 2. کلمه کلیدی نام موسسه آموزشی را تایپ کنید. 3. در ستون دوم، کد موسسه آموزشی مورد نظر نوشته شده است.

در حقیقت، اگر موسسه آموزشی مورد نظر شما در فهرست فوق باشد، بدین معنی ست که آن موسسه آموزشی واجد شرایط است تا شما بتوانید مجوز کار پس از تحصیلات بگیرید. به عبارت دیگر، اگر نام موسسه آموزشی که در آن تحصیل کرده اید، در فهرست فوق نباشد، بدین معنی ست که شما نمی توانید برای مجوز کار پس از تحصیلات اقدام کنید. بنابراین شرط اول این است که جایی که شما تحصیل کرده اید، باید در فهرست موسسات آموزشی معین باشد.

چه کسانی می توانند برای مجوز کار پس از تحصیلات اقدام کنند؟

  1. داشتن 18 سال تمام و بالاتر در زمان اقدام.
  2. دوره آموزشی باید تمام وقت باشد، طول مدت دوره باید حداقل 8 ماه باشد (900 ساعت)
  3. داشتن نامه اتمام تحصیلات، ریز نمرات، مدرک پایان تحصیلات و .. از سوی موسسه آموزشی مورد نظر که اتمام تحصیلات شما را تایید کند.
  4. فارغ التحصیل از :

             1-4-  موسسات آموزشی دولتی همانند کالج، مدارس فنی، دانشگاه و یا CEGEP در استان کبک

             2-4- موسسات آموزشی خصوصی که با مقررات موسسات دولتی اداره می شوند (در حال حاضر فقط برای برخی از موسسات آموزشی خصوصی در کبک قابل قبول است)

             3-4- مدارس مقطع متوسطه و بالاتر از متوسطه در کبک که دوره های آموزشی 900 ساعتی ارائه می کنند که منتج به دریافت دیپلم حرفه ای DEP یا گواهی تخصص حرفه ای ASP می شود

             4-4- مدارس خصوصی کانادا که تحت قوانین استانی می توانند مدرک لیسانس، فوق لیسانس و دکترا ارائه دهند، فقط در شرایطی آن دوره آموزشی منتهی به مدرکی شود که از سوی استان پذیرفته شده است.

             5-4- برای این اقدام فقط 90 روز پس از پایان تحصیلات فرصت دارید.

             6-4- مجوز تحصیل یا همان استادی پرمیت باید معتبر باشد، یعنی در زمان اقدام برای مجوز کار پس از تحصیلات، استادی پرمیت باید اعتبار داشته باشد.

چه کسانی نمی توانند برای مجوز کار پس از تحصیلات اقدام کنند؟

  1. تحصیل در دوره آموزشی که مدت آن کمتر از 8 ماه باشد
  2. تحصیل بیشتر از 8 ماه اما به صورت ناپیوسته برای مثال تحصیل در ترم تحصیلی
  3. تحصیل در دوره آموزشی بورسیه Canadian Commonwealth Scholarship Program funded by که از سوی سازمان (Global Affairs Canada (GAC بورس به آن تعلق بگیرد.
  4. تحصیل در دوره آموزشی Government of Canada Awards Program که از سوی سازمان GAC بورس به آن تعلق بگیرد.
  5. گرفتن هر نوع منابع مالی از GAC
  6. تحصیل در دوره آموزشی Equal Opportunity Scholarship, Canada-Chile
  7. تحصیل در دوره آموزشی تبادل دانشجو کانادا و چین یا همان Canada-China Scholars Exchanges Program
  8. تحصیل در دوره آموزشی Organization of American States Fellowships Program
  9. دوره های آموزشی از راه دور چه از داخل و چه از خارج کانادا.
  10. کسی قبلاً مجوز کار پس از تحصیلات در پی دوره آموزشی دیگری دریافت کرده است.

 

شرایط برای افراد خاص

اگر شما در یکی از گروه های زیر قرار دارید، شرایط برای اقدام مجوز کار پس از تحصیلات را دارید:

1. دوره های آموزشی سریع: اگر در یک دوره آموزشی 8 ماهه ثبت نام کرده اید اما زودتر از موعد در مدت 6 ماه آن را به اتمام برسانید، می توانید برای مجوز کار پس از تحصیلات اقدام کنید.

2. انتقال از موسسه ای به موسسه ای دیگر؛

                 2-1-  اگر شما از یک موسسه آموزشی معین که در فهرست است، به موسسه آموزشی دیگری منتقل شده اید اما طول مدت تحصیل شما رویهم رفته، حداقل 8 ماه باشد.

                 2-2-  انتقال از موسسه آموزشی که در فهرست وجود ندارد به موسسه آموزشی دیگری که اسم آن در فهرست وجود دارد، در چنین شرایطی فقط مدت زمانی که در موسسه آموزشی معین که در فهرست وجود دارد، محاسبه می شود.

3. تحصیل پاره وقت در ترم آخر تحصیلی: اگر شما همه شرایط لازم را داشته باشید اما در ترم آخر تحصیل به صورت پاره وقت دانشجو باشید، می توانید برای دریافت مجوز کار پس از تحصیل اقدام کنید.

4. مربیان پرواز

     1-4- کسی که دوره آموزشی پرواز را در یک مرکز آموزشی کانادایی سپری کرده است و مجوز خلبانی کامرشال دارد.

     2-4- کسی از سوی مرکز آموزشی پرواز جاب آفر داشته باشد و یا در مرحله گرفتن مدرک مربی گری پرواز است.

نکته: در اینجا می توانید فهرست موسسات نظام مند پرواز در کانادا را جستجو کنید.

5. فارغ التحصیلان برخی از موسسات آموزشی استان کبک

6. فارغ التحصیلان دوره های آموزشی فنی و حرفه ای استان کبک که شرایط زیر را داشته باشند: 1- فارغ التحصیل از مدارس متوسطه دولتی و خصوصی، موسسات تحصیلات تکمیلی خصوصی. 2- مدرک پایان دوره بایستی توسط دولت کبک صادر شده باشد: دیپلم فنی و حرفه ای DEP ، گواهی تخصص فنی و حرفه ای ASP، دیپلم کالج DEC، گواهی کالج AEC

مجوز کار پس از تحصیلات چه مدت اعتبار دارد؟

مدت زمانی که مجوز کار برای شما صادر می شود، بستگی به مدت زمان مجوز تحصیل یا همان استادی پرمیت دارد:

  • اگر مدت زمان دوره آموزشی شما کمتر از 8 ماه باشد، شما نمی توانید برای مجوز کار اقدام کنید.
  • اگر مدت زمان دوره آموزشی شما بیشتر از 8 ماه و کمتر از دو سال باشد، مدت زمان مجوز کار نیز به همان اندازه صادر خواهد شد برای مثال اگر دوره آموزشی شما 9 ماهه باشد، مجوز کار پس از تحصیلات شما نیز 9 ماهه صادر می شود.
  • اگر مدت زمان دوره آموزشی شما بیش از دو سال باشد، مجوز کار شما سه ساله صادر می شود.
  • اگر شما در چندین دوره آموزشی تحصیل کرده اید، مجوز کار سه ساله دریافت می کنید.

 چگونه می توانید درخواست مجوز کار پس از تحصیلات خود را ثبت کنید؟

دو راه برای اقدام وجود دارد:

1- اگر در کانادا هستید، می توانید درخواست خود را به صورت آنلاین ارسال کنید که برای این کار، اسکن مدارک و کارت بانکی اعتباری برای پرداخت هزینه ها مورد نیاز است. در اینجا می توانید واجد شرایط بودن خود را بسنجید. برای ساختن پروفایل به این لینک مراجعه کنید.

2- می توانید درخواست خود را به صورت کاغذی ارسال کنید. در ابتدا از لینک بالا مطمئن شوید که آیا واجد شرایط برای اقدام هستید یا خیر. سپس پکیج راهنمای اقدام را از اینجا دانلود کنید.

فرم های درخواست را از این لینک دانلود کنید و آنها را با دقت و صداقت تکمیل نمایید و به پیوست پرونده خود ارسال کنید. برای اینکه مطمئن شوید که همه مدارک را کامل کرده اید، مدارک را طبق چک لیست قدم به قدم کامل نمایید.

3- ظرف مدت 90 روز پس پایان تحصیلات بایستی پروفایل خود را ثبت کنید یا مدارک خود را به آدرس زیر پست نمایید.

Immigration, Refugees and Citizenship Canada - Work Permit
CPC-Vegreville
6212 - 55th Avenue, Unit 555 
Vegreville, AB
T9C 1X6

چه مدت طول می کشد تا پرونده درخواست مجوز کار پس از تحصیلات شما بررسی شود؟

اگر پرونده شما کامل و صحیح ارسال نشده باشد و یا هزینه های بررسی کامل پرداخت نشده باشد، پرونده شما عودت داده می شود و باید دوباره از اول پرونده تان ارسال کنید.

اگر پرونده شما کامل و صحیح ارسال شده باشد، حداکثر سه ماه طول می کشد تا  Case Processing Centre یکی از سه حالت زیر را برای شما ارسال خواهد کرد:

  1. مجوز کار جدید، استادی پرمیت جدید، ویزای ویزیتور
  2. نامه ریجکت پرونده شما
  3. نامه ای که نشان دهنده این است که پرونده شما برای بررسی بیشتر به مرکز محلی ارسال خواهد شد.

منبع: سایت IRCC

 

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

نکات مهم درباره ویزای دانشجویی کانادا ۸ تير ۱۳۹۷ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی که با حضور علی مختاری عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه...
تخفیف ویژه کنپارس برای دریافت ویزای بازدید و توریستی کانادا
برای مدت محدود در دفاتر ایران و کانادا

تخفیف ویژه کنپارس برای دریافت ویزای بازدید و توریستی کانادا

۲۷ اردي بهشت ۱۳۹۷ - به گزارش روابط عمومی کنپارس این شرکت پروموشن ویژه ای را برای دریافت ویزای موقت کانادا (بازدید بستگان یا توریستی) برای متقاضیانی که تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۷ (۲۱ جون ۲۰۱۸)...
سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

نکات مهم درباره ویزای دانشجویی کانادا ۸ تير ۱۳۹۷ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی که با حضور علی مختاری عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه...
تخفیف ویژه کنپارس برای دریافت ویزای بازدید و توریستی کانادا
برای مدت محدود در دفاتر ایران و کانادا

تخفیف ویژه کنپارس برای دریافت ویزای بازدید و توریستی کانادا

۲۷ اردي بهشت ۱۳۹۷ - به گزارش روابط عمومی کنپارس این شرکت پروموشن ویژه ای را برای دریافت ویزای موقت کانادا (بازدید بستگان یا توریستی) برای متقاضیانی که تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۷ (۲۱ جون ۲۰۱۸)...
سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

سه دلیل که باعث می شود درخواست ویزای شما رد شود

نکات مهم درباره ویزای دانشجویی کانادا ۸ تير ۱۳۹۷ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی که با حضور علی مختاری عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه...
تغییر ساعت تابستانی در کانادا از 11 مارس

تغییر ساعت تابستانی در کانادا از 11 مارس

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - تغییر ساعت تابستانی یا صرفه جویی در زمان نور روز (DST) ـ در بیشتر کشورها با نام ساعت تابستانی نامیده می شود.   به تغییر ساعت در منطقه های زمانی گفته می شود...
9 1 1 شماره ای که هر کانادایی باید بداند

9-1-1 شماره ای که هر کانادایی باید بداند

۱۴ دي ۱۳۹۷ - اگر در آمریکای شمالی زندگی می کنید، برای اینکه در شرایط اضطراری به پلیس، آتش نشانی و آمبولانس متصل شوید، فقط کافی است که شماره 1-1-9 ( اعداد را به انگلیسی...
18 دسامبر  روز جهانی مهاجرت

18 دسامبر، روز جهانی مهاجرت

۲۷ آذر ۱۳۹۷ - روز هجدهم دسامبر به احترام میلیون ها نفر که کشور خود را به امید یافتن زندگی بهتر ترک کرده اند، روز جهانی مهاجرت نام گرفته است. سازمان جهانی مهاجرت در سال 2017...
15 دسامبر  آخرین مهلت تعویض لاستیک های تابستانی

15 دسامبر، آخرین مهلت تعویض لاستیک های تابستانی

آیا می دانستید که در کانادا، لاستیک های زمستانی و تابستانی با هم تفاوت دارند؟ ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - زمستان زودرس امسال مدتی ست که از راه رسیده است و همه کسانی که خودرو دارند خوب می دانند که لاستیک ها بیش از کمربند ایمنی و کیسه های هوا در...
آخرین مطالب سایت:
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 452
انتخاب شماره 113 اکسپرس انتری در 20 مارس 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 452

۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 113 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 20 مارس 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 452 صادر شد.  حداقل امتیازها در انتخاب شماره 112 که 6 مارس...
سال نو مبارک

سال نو مبارک...

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - بهار، تکراری است که هیچ گاه تکراری نمی شود.   روزهای پایانی سال 1397 خورشیدی را پشت سر می گذاریم و به امید تحولی دوباره همراه با شما دوستداران بهار به استقبال...
برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی  جمعه ها ساعت 21 00 پخش می شود

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی، جمعه ها ساعت 21:00 پخش می شود

برنامه بعدی: چمعه 9 فروردین 1398 ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها   ساعت 21:00 به وقت تهران  12:30...
تغییر ساعت تابستانی در کانادا از 11 مارس

تغییر ساعت تابستانی در کانادا از 11 مارس

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - تغییر ساعت تابستانی یا صرفه جویی در زمان نور روز (DST) ـ در بیشتر کشورها با نام ساعت تابستانی نامیده می شود.   به تغییر ساعت در منطقه های زمانی گفته می شود...
دو برنامه جدید مهاجرتی برای پرستاران خانگی

دو برنامه جدید مهاجرتی برای پرستاران خانگی

۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد دو برنامه آزمایشی جدید برای مهاجرت پرستاران خانگی را راه اندازی کند که به متقاضیان واجد شرایط این...
دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 457
انتخاب شماره 111 اکسپرس انتری در 20 فوریه 2019

دور جدید انتخاب های اکسپرس انتری با حداقل امتیاز 457

۱ اسفند ۱۳۹۷ - در انتخاب شماره 111 اکسپرس انتری که صبح امروز چهارشنبه 20 فوریه 2019 انجام شد، تعداد 3350 دعوت نامه با حداقل امتیاز 457 صادر شد.  در انتخاب شماره 110 که در تاریخ 30...
طرح لایحه جدید وزارت مهاجرت در مجلس استان کبک

طرح لایحه جدید وزارت مهاجرت در مجلس استان کبک

۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت استان کبک، امروز صبح 7 فوریه 2019 لایحه جدیدی در راستای رفاه اقتصادی و اجتماعی استان کبک و به منظور افزایش انطباق پذیری مهاجران برای پاسخگویی به نیازهای بازار...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.