آیا میدانید با ورود به سایت کنپارس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود، می توانید ضمن استفاده از مطالب ویژه اعضا، با مطالعه و به اشتراک گذاری هر مطلب امتیاز جمع کنید! بااستفاده از این امتیاز ها، می توانید بر روی قرارداد خود با کنپارس تخفیف دلاری بگیرید و یا محصولات و سرویس های کنپارس را خریداری کنید!
در صورتی که عضو سایت هستید، از اینجا وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید، در این صفحه ثبت نام کنید. عضویت در سایت رایگان وسریع است! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم امتیاز دهی کنپارس، اینجا و اینجا را ببینید.
  • دوران پسا هارپری و کاهش تعداد شهروندان کانادا

    دوران پسا هارپری و کاهش تعداد شهروندان کانادا

تعداد افرادی که در سال های 2011 تا 2016 شهروند کانادا شده اند، کاهش یافته است.

تعداد افرادی که در سال های 2011 تا 2016 توانسته اند تابعیت کانادا را به دست آورند، از 85.6% به 82.7% کاهش یافته است.

به نوشته تورنتو استار در 21 مارس 2018، نتایج تجزیه و تحلیل های سرشماری کانادا نشان می دهد که سیاست گذاری های دوران نخست وزیری هارپر باعث شده است، درصد افرادی که شهروند کانادا می شوند، کاهش یابد.

این سیاست گذاری های هارپری که باعث سخت تر شدن شرایط دریافت تابعیت کانادا شده بود، شامل سن آزمون زبان انگلیسی یا فرانسوی، شرط اقامت 4 سال از 6 سال و هزینه های درخواست شهروندی است.

اندرو گریفیت، رییس اسبق دپارتمان مهاجرت و شهروندی، نتایج تجزیه و تحلیل های آماری خود را  روز چهارشنبه 21 مارس 2018 در کنفرانس ملی مهاجرت در کلگری کانادا اعلام کرد و گفت: استفان هارپر، تغییرات زیادی را در سیاست های مهاجرتی کانادا بوجود آورد که تاثیر زیادی بر شرایط مهاجران گذاشت.

اگرچه سیاست های مهاجرتی هارپری در سال 2010 اجرایی شدند، اما مهاجرانی را که حتی  در سال 2005 وارد خاک کانادا شده بودند،  تحت تاثیر این قوانین ناعادلانه قرار گرفتند.

نرخ دریافت شهروندی کانادا با در نظر گرفتن فاکتورهای محل تولد، استان، تحصیلات، سن، درآمد، جنسیت در دوره قبل و بعد از هارپر مورد بررسی قرار گرفته است.

بیش از 90% مهاجرانی که قبل از 1981 به کانادا آمده اند، در سال 2016 تابعیت خود را گرفته اند و این بدین معنی است که در فاصله زمانی دو دهه، اکثر مهاجران موفق به دریافت شهروندی شده اند. 

در سرشماری ملی کانادا در سال 2011، 77.2 درصد از مهاجرانی که بین 5 تا 10 سال در خاک کانادا بودند، تابعیت کانادایی خود را گرفتند. این در حالی ست که در سرشماری سال 2016، پس از اجرای سیاست های مهاجرتی هارپری، این درصد به 68.5% کاهش پیدا کرد.

در دوران محافظه کاران، هر متقاضی زمانی که می خواست برای دریافت تابعیت کانادا اقدام کند، بایستی 4 سال از 6 سال را در خاک کانادا حضور می داشت (این شرط حضور فیزیکی در کانادا قبل از دولت محافظه کاران سه سال از پنچ سال بود) و همچنین شرط حضور اجباری 183 روز در سال. شرط قبولی در آزمون زبان نمره 75 بود (این شرط قبل از دولت محافظه کاران نمره 60 بود) بنابراین متقاضیانی که تحصیلات و سطح زبان خوبی نداشتند، در دریافت تابعیت دچار مشکل شدند.

نتایج این سرشماری همچنین نشان می دهد که تنها 59% از مهاجرانی که تحصیلات متوسطه داشتند و در سال های 2006 تا 2010 به کانادا آمده اند، توانسته اند تا سال 2016 تابعیت کانادا را بگیرند و 74% از افرادی که تحصیلات دانشگاهی داشته اند، شهروند کانادا شده اند.

این موضوع در خصوص فاکتور سن نیز صادق است، از میان افرادی که 55 سال یا بیشتر داشته اند و از آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین به کانادا آمده اند، تعداد افراد کمتری تا سال 2016 موفق به دریافت تابعیت کانادا شده اند.

90% مهاجرانی که از طریق برنامه های اسپانسرشیپ پدر، مادر، پدربزرگ و مادربزرگ تا قبل از سال 1995 به کانادا آمده اند، تا 2016 شهروند کانادا شدند اما این درصد برای سال های 1996 تا 2005 به 81% کاهش یافت.

هزینه های اقدام برای دریافت تابعیت نیز در دوران محافظه کاران، از 100 دلار به 530 دلار افزایش یافت.

به طور کلی، تغییراتی که هارپر در قانون شهروندی کانادا ایجاد کرد، باعث شد تا تعداد کمتری از مهاجران بتوانند شهروند کانادا بشوند. اما دولت کنونی کانادا یعنی دولت لیبرال ها، لایحه جدیدی را با شش اصلاحیه به مجلس ارائه کرد و بالاخره پس از گذشت 2 سال، این لایحه به قانون تبدیل شد و در تاریخ 11 اکتبر 2017 اجرایی شد و به دوران پیش از هارپری بازگردانده شد، اما هزینه 530 دلاری همچنان از هارپر و دولتش به جای مانده است.

تغییرات لایحه جدید شهروندی در مقایسه با قانون مصوب دولت هارپر 

لایحه جدید، اقامت و شهروندی را در کانادا تسهیل خواهد کرد:

  1. سلب تابعیت افراد دوملیتی را که علیه منافع ملی اقدام کرده اند و یا مرتکب اعمالی نظیر تروریسم و عضویت در گروه های تروریستی، جاسوسی و خیانت علیه کشور شده اند، در لایحه جدید حذف شد.
  2. اگر قرار باشد تابعیت فردی به دلیل اعلام اطلاعات اشتباه و یا تقلب باطل شود، باید از سوی وزیر مهاجرت کانادا به وی اعلام شود و این فرصت به او داده شود تا در دادگاه فدرال از خود دفاع کند.
  3. شرط «الزام به تصمیم برای سکونت در کانادا» حذف شد.
  4. شرط حضور فیزیکی برای تابعیت کانادا به سه سال از پنج سال کاهش یافت.شرط حضور اجباری ۶ ماه یا 183 روز در سال حذف شد.
  5. سن معافیت برای ارائه مدرک زبان از حداقل و حداکثر ۱۴ و ۶۴ به ۱۸ و ۵۴ تغییر کرد. 
  6. اگر درخواست شهروندی والدینی رد شود، فرزندان زیر ۱۸ سال آنها می توانند به طور مجزا اقدام کنند

منبع این مقاله

 

 

 


آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!


ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط:
پاسخ به سوالات مهاجرتی  نوزدهم ژوئن با علی مختاری  برنامه زنده شماره ۴۴
ساعت 22:۰۰ به وقت تهران

پاسخ به سوالات مهاجرتی، نوزدهم ژوئن با علی مختاری (برنامه زنده شماره ۴۴)

۱ تير ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی طبق روال هر هفته، این هفته نیز دوشنبه ۲۹ خرداد برابر با ۱۹ ژوئن ۲۰۱۷ با حضور علی مختاری، عضو...
چهار بخش از قانون جدید شهروندی پاییز ۲۰۱۷ اجرایی می شوند
قانون جدید شهروندی به امضای فرماندار کل کانادا رسید

چهار بخش از قانون جدید شهروندی پاییز ۲۰۱۷ اجرایی می شوند

۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - لایحه جدید شهروندی عصر روز دوشنبه ۱۹ ژوئن ۲۰۱۷ به امضای فرماندار کل کانادا، دیوید جانستون، رسید و بالاخره پس از گذشت یک سال به قانون تبدیل شد؛ چهار بخش از...
فرماندار کل کانادا امروز ساعت ۱۹ لایحه جدید شهروندی را امضا می کند
با امضای فرماندار کل، لایحه شهروندی امروز تبدیل به قانون می شود

فرماندار کل کانادا امروز ساعت ۱۹ لایحه جدید شهروندی را امضا می کند

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - لایحه جدید شهروندی امروز ۱۹ ژوئن ۲۰۱۷ ساعت 19 به امضای فرماندار کل کانادا می رسد و بالاخره پس از گذشت یک سال به قانون تبدیل می شود. احمد حسین، وزیر مهاجرت،...
برای سیتزن شدن  مدرک زبان فقط برای ۱۸ تا ۵۴ سال الزامی است
لایحه جدید شهروندی کانادا؛ سنا نیز اصلاحات پارلمان را پذیرفت

برای سیتزن شدن، مدرک زبان فقط برای ۱۸ تا ۵۴ سال الزامی است

۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - مجلس سنا کانادا نیز اصلاحات مختصر لایحه جدید شهروندی را که در سه روز گذشته در پارلمان مصوب شده بود، با ۵۱ رای موافق و ۲۹ رای مخالف تصویب کرد. سناتور راتنا...
پاسخ به سوالات مهاجرتی  هشتم می با علی مختاری   برنامه زنده شماره ۳۸

پاسخ به سوالات مهاجرتی، هشتم می با علی مختاری ( برنامه زنده شماره ۳۸)

۲۱ اردي بهشت ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی روزهای دوشنبه  ساعت ۱۲:۳۰ به وقت تورنتو و مونترآل، ساعت ۹:۳۰ به وقت ونکوور، ساعت ۲۱:۰۰ به وقت تهران با حضور علی...
چهار بخش از قانون جدید شهروندی پاییز ۲۰۱۷ اجرایی می شوند
قانون جدید شهروندی به امضای فرماندار کل کانادا رسید

چهار بخش از قانون جدید شهروندی پاییز ۲۰۱۷ اجرایی می شوند

۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - لایحه جدید شهروندی عصر روز دوشنبه ۱۹ ژوئن ۲۰۱۷ به امضای فرماندار کل کانادا، دیوید جانستون، رسید و بالاخره پس از گذشت یک سال به قانون تبدیل شد؛ چهار بخش از...
فرماندار کل کانادا امروز ساعت ۱۹ لایحه جدید شهروندی را امضا می کند
با امضای فرماندار کل، لایحه شهروندی امروز تبدیل به قانون می شود

فرماندار کل کانادا امروز ساعت ۱۹ لایحه جدید شهروندی را امضا می کند

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - لایحه جدید شهروندی امروز ۱۹ ژوئن ۲۰۱۷ ساعت 19 به امضای فرماندار کل کانادا می رسد و بالاخره پس از گذشت یک سال به قانون تبدیل می شود. احمد حسین، وزیر مهاجرت،...
برای سیتزن شدن  مدرک زبان فقط برای ۱۸ تا ۵۴ سال الزامی است
لایحه جدید شهروندی کانادا؛ سنا نیز اصلاحات پارلمان را پذیرفت

برای سیتزن شدن، مدرک زبان فقط برای ۱۸ تا ۵۴ سال الزامی است

۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - مجلس سنا کانادا نیز اصلاحات مختصر لایحه جدید شهروندی را که در سه روز گذشته در پارلمان مصوب شده بود، با ۵۱ رای موافق و ۲۹ رای مخالف تصویب کرد. سناتور راتنا...
آخرین مطالب سایت:
آیا با ویزای تحصیلی می توانم در کانادا کار کنم
مهاجرت به کانادا از طریق دریافت ویزای تحصیلی

آیا با ویزای تحصیلی می توانم در کانادا کار کنم؟

۱۵ آبان ۱۳۹۷ - یکی از راحت ترین و سریع ترین روش های مهاجرت به کانادا، دریافت ویزای تحصیلی است. صدها هزار دانشجو و دانش آموز سالانه برای تحصیل به کانادا می آیند. آمار نشان می...
برنامه جدید دولت کانادا برای پذیرش مهاجر در سال های 2019 تا 2021
مهاجرت، ستون اصلی اقتصاد کانادا ست

برنامه جدید دولت کانادا برای پذیرش مهاجر در سال های 2019 تا 2021

۱۰ آبان ۱۳۹۷ - احمد حسین، وزیر مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا روز چهارشنبه 31 اکتبر 2018،  برنامه جدید این کشور برای پذیرش مهاجر در سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ را اعلام کرد. وزیر مهاجرت و...
تغییر ساعت زمستانی کانادا از 4 نوامبر

تغییر ساعت زمستانی کانادا از 4 نوامبر

۹ آبان ۱۳۹۷ - مطابق هرسال اولین یکشنبه ماه نوامبر یعنی روز یکشنبه چهارم نوامبر ساعت دو بامداد موقع تغییر ساعت زمستانه در کانادا ست و ساعت یک ساعت عقب کشیده می شود.  از آنجا که...
31 اکتبر  روز هالوین مبارک

31 اکتبر، روز هالوین مبارک

۹ آبان ۱۳۹۷ - هالووین یک جشن سنتی مسیحی است که در کشورهای غربی در 31 اکتبر (9 آبان) برگزار می شود. بسیاری از افراد در این شب با چهره های نقاشی شده، لباس های...
وزیر مهاجرت کبک انتخاب شد

وزیر مهاجرت کبک انتخاب شد

۴ آبان ۱۳۹۷ - بعد از برگزاری چهل و دومین انتخابات مجلس نمایندگان استان کبک در تاریخ اول اکتبر 2018، حزب CAQ که سال ۲۰۱۱ توسط فرانسوا لگو پایه گذاری شده بود، توانست با 74...
کانادا گسترده ترین شبکه مراکز درخواست ویزا در جهان را دارد
انگشت نگاری کانادا 10 سال اعتبار دارد

کانادا گسترده ترین شبکه مراکز درخواست ویزا در جهان را دارد

برای انگشت نگاری به کجا باید مراجعه کنیم؟ ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - همان طور که وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا پیش از این در ماه جولای اعلام کرده بود کانادا گسترده ترین و منسجم ترین شبکه مراکز درخواست ویزا در جهان را دارد...
روز ۳ اکتبر تعداد ۳۹۰۰ نفر در اکسپرس انتری فدرال دعوتنامه گرفتند

روز ۳ اکتبر تعداد ۳۹۰۰ نفر در اکسپرس انتری فدرال دعوتنامه گرفتند

آخرین امتیاز ۴۴۵ بوده است ۱۲ مهر ۱۳۹۷ -   در انتخاب شماره 101 اکسپرس انتری که صبح امروز جهارشنبه ۳ اکتبر 2018 انجام شد، تعداد 3900 دعوت نامه با حداقل امتیاز ۴۴۵ صادر شد.  در انتخاب سری ۱۰۰ تعداد ۴۰۰ دعوتنامه برای برنامه...

راهنمای جستجو در سایت

  • جهت جستجوی یک عبارت خاص از گیومه در دو طرف عبارت استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجوی چند کلمه در کل مطلب، کلمات را با فاصله از هم وارد کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها عنوان مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از عنوان: و یا title: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها متن مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از متن: و یا body: استفاده کنید. مانند:
  • جهت جستجو در تنها خلاصه مطالب، پیش از کلمه کلیدی خود از خلاصه: و یا brief: استفاده کنید. مانند:
  • شما می توانید تمام موارد را ترکیب کنید. برای ترکیب شرایط عنوان، متن و خلاصه، بین شرط ها ; (سمی کالن - semicolon) قرار دهید. مانند:
    • عنوان:دهان و دندان;متن:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
    • title:دهان و دندان;body:"مسیر شغلی دندانپزشکان" (نشانم بده)
  • توجه داشته باشید که هر مطلبی که در آن حداقل یکی از شرایط جستجو برقرار باشد در نتایج جستجو قرار می گیرد.